Fakturor från Rackfish

Våra fakturor hanteras av Billecta som skickar ut fakturor både via post och e-post. De håller också koll på vårt bankgiro så att betalningar som inkommer registreras snarast. Vid utebliven betalning har de vårt uppdrag att skicka påminnelser och driva inkassoärenden.

Billecta tillhandahåller även en fakturatjänst online där varje ärende kan följas. På alla fakturor finns en länk till denna fakturatjänst, och via denna länk är uppgifter förifyllda så inloggning kan ske med ett klick. Här kan man även ladda fakturor och liknande.

 

Rackfish Faktura webbhotell serverhosting

Kredittid

För kreditgodkända kunder ställs alla fakturor ut med 30 dagar netto. För de flesta tjänster skickas fakturan i förskott och förfaller inför periodens början, vissa tjänster (exempelvis förbrukning av bandbredd eller servrar med tim-mätning av resursutnyttjande) faktureras i efterskott med 30-dagar netto. Utebliven betalning är inte en uppsägning. 

Kunder som handlar och hanterar tjänster själva via my.rackfish.com har förskottsbetalning. Detta betyder att tjänster inte aktiveras innan betalning inkommit och att de kan stängas av om betalning uteblir. 


Var denna artikel till hjälp?

mood_bad Ogilla 0
mood Gilla 0
visibility Visningar: 1588