Fakturareferens eller PO-nummer

Nu kan du själv enkelt lägga till eller ändra fakturareferens/PO-nummer på my.rackfish.com. Logga in som vanligt och gå sedan till Mitt Konto så hittar du fältet längst ner på sidan. Kom ihåg att trycka på "Spara ändringar" när du är klar.

Kom ihåg att ändra fakturareferensen i god tid innan nästa faktura är genererad. Att i efterhand ändra på en redan skapad faktura är bara möjligt genom att kontakta oss på: support@rackfish.com och är belagd med en avgift.