Hur säger jag upp en domän?

Om din domän hanteras i my.rackfish.com:

Logga in på ditt konto och välj "Hantera" - "Mina tjänster" - "Domäner" i huvudmenyn om du inte ser domänen i fråga. Klicka på domänen och klicka sedan på "Förnya automatiskt". Längst ner kommer ett val upp. Du kan ändra genom att byta "Förnya automatiskt" från "På" till "Av".

Om din domän inte finns i my.rackfish.com, utan hanteras av Rackfish kan vi hjälpa dig per mail. Maila oss på: support@rackfish.com.

Avregistrering

Efter att en domäns utgångsdatum är passerat är en domän deaktiverad i 60 dagar. Under denna tid går det att återaktivera domänen, därefter avregistreras domännamnet. Det är möjligt att begära en tidigare avregistering. För detta behöver vi få en begäran av innehavaren och denna kontrolleras och hanteras manuellt.