Rackfish Portal

Här administreras:

* E-postkonton som ej är köpta via my.rackfish.com (exempelvis Hosted Exchange eller linuxkonton på pop.rackfish.net).

* DNS för Domäner som har Managed DNS (vanligen ns.rackfish.net)

* Fakturor för kunder som inte handlar via my.rackfish.net

* Rackfish Live kan hanteras härifrån, eller från my.rackfish.net beroende på vad du fått för instruktioner.

Kontakta supporten för att öppna ett konto om du inte har tillgång till det i dagsläget. Du kan ha flera företag/kunder kopplade till samma konto och enkelt växla mellan dessa.