Hur startar jag Rackfish Builder

Så här kommer du igång med Rackfish Builder

Rackfish Builder finns förinstallerat och redo att användas på alla våra Webbhotellskonton. Du kommer åt det via cPanel eller my.rackfish.com. Om du har ett äldre konto eller inte hittar fram - lägg en förfrågan till vår support så migrerar vi ditt konto så att det fungerar även för dig!

Klicka här om du bara registrerat en domän och vill uppgradera den med webbhotell till något av våra webbhotellspaket.

Starta sitebuildern

Gå till https://my.rackfish.com och logga in på ditt konto.

Under knappen "Översikt" klickar du på antingen "Webbhotell" eller "Startup&Scaleup" bereonde på vilken typ av konto du har.

Välj domänen du vill arbeta med.

Klicka på "Gå till kontrollpanelen" (cPanel).

Starta Rackfish Builder.